Sidebar

08
ma, mrt

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Lifestyle & Gezondheid – Onlangs vierde Odensehuis De Linde haar 1 jarig jubileum.

Gedurende de maand september heeft het huis  hiervoor een fotoreportage gemaakt en is de wijk in gegaan om wijkbewoners te interviewen over dementie en over ‘dromen en idealen’ als het gaat om een dementievriendelijke omgeving. De naaste buren van Odensehuis, woon/zorglocatie ‘Het Abtswoudehuis’ van de zorgorganisatie Dagelijks-Leven, maakten samen met hun bewoners een collage met als thema’s  ‘Wereld Alzheimer dag’ en ‘Burendag’ en ‘Dromen en Idealen’.

De resultaten van deze projecten zijn tijdens de viering van ons 1 jarig jubileum aan genodigden getoond. Vanaf 6 november is deze tentoonstelling te zien zijn in bibliotheek DOK/OPEN in het centrum van Delft.

 

Wat is het Odensehuis?
Het Odensehuis is een laagdrempelig inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie en hun naasten.

Wij organiseren twee vaste activiteiten in de maand:

  • elke tweede dinsdag van de maand van 13.30 – 15.00 uur de bijeenkomsten van ‘het Dementiekompas’. “Samen met de naasten van mensen met dementie maken we ‘het Dementiekompas’. Wij geven elkaar een handreiking en fungeren als steunpilaar bij de omgang met degenen die een vorm van dementie hebben. Hierdoor krijgen naasten van- én mensen met dementie weer vat op hun leven en ontstaat er weer perspectief.”
  • Elke laatste dinsdag van de maand van 12.00 – 13.30 uur de bekende ontmoetings- en kennismakingslunch.
  • Daarnaast is er tijdens de vrije inloop de gelegenheid tot schilderen of het schrijven van je eigen levensboek.

 

Meer informatie Odensehuis De Linde Delft

Locatie                                       :De Hofstee, Sandinoweg 149

Openingstijden                              : Elke dinsdag

Ochtend vrije inloop                     : 10.00 uur – 12.00 uur (op afspraak ivm Coronavirus)

Middag vrije inloop                       : 13.30 uur -15.00 uur (op afspraak ivm Coronavirus)
Website                                      : www.odensehuisdelindedelft.nl

Aanmelding lunch, ‘het dementiekompas’ en voor overige programmering bij coördinator, Anita van der Drift, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29333221


Domper op het goede werk
Het Odensehuis de Linde Delft is tot nader order helaas tijdelijk gesloten ivm blijvende oplopende coronabesmettingen in Nederland.

Vitamines & Supplementen r