Sidebar

01
zo, nov

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Lifestyle - Dit vieren wij voor genodigden op dinsdag 29 september 2020.

Gedurende de maand september maken wij hiervoor een fotoreportage en gaan wij wijkbewoners interviewen over dementie en over “dromen en idealen” als het gaat om een dementievriendelijke omgeving. U kunt ons op de dinsdagen in september tegenkomen in de winkelcentra Dasstraat en Bikoplein. Onze naaste buren: woon/zorglocatie ‘Het Abtswoudehuis’ van de organisatie Dagelijks Leven, gaan in september samen met hun bewoners en naasten collages maken met als thema’s  ‘Wereld Alzheimer dag’ en ‘Burendag’.

De resultaten van deze projecten zullen op 29 september aan de genodigden worden getoond als een ‘reizende expositie’. De maanden na september zal deze ‘reizende expositie’ op diverse plekken te zien zijn. 

Wat is het Odensehuis?
Het Odensehuis is een laagdrempelig inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. 

Wij organiseren twee vaste activiteiten in de maand: 

  • elke  tweede dinsdag van de maand van 13.30 – 15.00 uur de bijeenkomsten van ‘het Dementiekompas’. “Samen met de naasten van mensen met dementie maken we ‘het Dementiekompas’. Wij geven elkaar een handreiking en fungeren als steunpilaar bij de omgang met degenen die een vorm van dementie hebben. Hierdoor krijgen naasten van- én mensen met dementie weer vat op hun leven en ontstaat er weer perspectief.” 
  • Elke laatste dinsdag van de maand van 12.00 – 13.30 uur de bekende ontmoetings- en kennismakingslunch.
  • Daarnaast is er tijdens de vrije inloop de gelegenheid tot schilderen of het schrijven van je eigen levensboek.

Praktische informatie 
Odensehuis De Linde Delft
De Hofstee, Sandinoweg 149

Openingstijden: Elke dinsdag
Ochtend vrije inloop: 10.00 uur – 12.00 uur
Middag vrije inloop: 13.30 uur -15.00 uur 
Aanmelding lunch en voor overige programmering: info bij coördinator, Anita van der Drift, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29333221

Vitamines & Supplementen r