Sidebar

01
zo, nov

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Sport & Lifestyle - Dinsdagmiddag 21 juli 2020 gaan bezoekers van het Odensehuis De Linde Delft van 13.30 uur tot 15.00 in de buitenlucht schilderen bij Kinderboerderij Tanthof.

Samen met de bezoekers van het Odensehuis De Linde Delft brengt men een creatief bezoek aan de bewoners van de Kinderboerderij Tanthof. Een vrijwilliger van de kinderboerderij geeft tekst en uitleg over het reilen en zeilen op deze kinderboerderij. ‘Je hoeft geen kunstschilder te zijn om onder het genot van een kop koffie of thee te kunnen genieten van bezig zijn met verf en penseel in de buitenlucht. Laat rustig je fantasie de vrije loop. Bij regen zitten we uiteraard binnen’, is het devies.


Meer informatie
Als u mee wilt doen kun t u zich opgeven bij de coördinator van het Odensehuis De Linde Delft. Mebrouw  Anita van der Drift, 06-29333221 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.odensehuisdelindedelft.nl of
Voor meedoen met het schilderen vraagt de organisatie een bijdrage van € 3,50

Datum: dinsdagmiddag 21 juli 2020 om 13.00 uur;

Verzamelen bij: Odensehuis De Linde Delft, Wijkcentrum de Hofstee, Sandinoweg 149, Delft.
Vandaar gaan wij lopend naar de Kinderboerderij Tanthof.


Over Odensehuis De Linde
Odensehuis De Linde Delft is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen, beginnende dementie, hun naasten en senioren die behoefte hebben aan contact. Het Odensehuis De Linde Delft is elke dinsdag open.

In de ochtend  van 10.00 – 11.30 uur.
U kunt ook lunchen van 12.00 – 13.00 uur, maar wel even van te voren bellen.
Middagactiviteit van 13.30 – 15.00 uur graag van te voren even bellen

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof wil er voor diverse groepen in de samenleving van Delft en omstreken zijn. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoording om ouderen, mensen met beginnende dementie en hun naasten een kans te bieden. Zo investeren we in diverse groepen in onze maatschappij. Onze locatie ligt midden in de wijk (https://www.kinderboerderijtanthof.nl/) en het is belangrijk dat mensen in aanraking komen met de boerderijdieren.

 

Vitamines & Supplementen r