Sidebar

01
zo, nov

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Cultuur & Uitgaan – Eindelijk! We kunnen weer! Na alle corona-ellende, die waarschijnlijk toch nog niet helemaal over is, mag men gelukkig weer vaartochten maken over trekvaar De Schie.

 De tocht die vanwege de corona een tijdlang was uitgesteld, staat nu dus eindelijk weer op het programma en wel op zaterdag 27 juni a.s. En dus vaart men van Delft naar Overschie en naar het Werelderfgoed de spectaculaire Van Nelle fabriek.

Er is op die 27e juni een speciale dagtocht over de Trekvaart de Schie van 10.30 uur – 16.30 uur. Helaas maar voor 10 personen, maar dat is altijd nog beter dan helemaal géén tocht. De start voor deze dagtocht is bij de Huszár, de voormalige Braatfabriek (Hooikade in Delft). U maakt een heerlijke tocht door de omringende polders van Delft en omgeving en bezoekt u het Werelderfgoed van Van Nellefabriek, door iedereen bekend als hèt Monument van Licht, Lucht en Ruimte en het Nieuwe Bouwen. U blijft niet aan boord, maar wordt rondgeleid door de fabriek. Na dit bezoek vaart u door de historisch Delfshaven en bezoekt u Museum Oud Overschie.


Meer informatie
Andere uiteraard eveneens prima georganiseerde vaartochten vinden plaats op zondag 19 juli. Op zaterdag 25 juli is er in kader van 400 jaar Pilgrims een speciale Pelgrimvadersvaart/Pilgrimsvaart. De kosten bedragen € 52,50 pp. Voor meer informatie en boekingen zie www.natuurlijknicole.com       

Vitamines & Supplementen r